Khamis, 9 Ogos 2012

Nak Buat Ape Ek ?!






tengok pic atas nie...fuhhh...memang mencabar tol la taska permata acha nie....

mama dah mula start memikir apela yang nak dibuat yer...

dah la mama nie x kreatif.... so tadi mama dah gugel tuk cari rekacipta jalur gemilang

tp x jumpe la...yang ade pon wat guna cat..aiyark...memang fail la mama kan..hehehe...

pastu x pueh hati gugel lagi jumpa la gambar - gambar nie....

:: ehsan pak gugel ::

kek malaysia

keychain


gantung depan pintu rumah


bendera dari feltsepit rambut



mama rasa kalau yang senang mama buat pon menggunakan felt...

tue aje yang mama rasa ok..klu lain memang x reti la..

cadang nak wat anyaman felt bentuk bendera tp macam susah la pulak kan..

boleh x tlg bagi cadangan /buah pikiran / idea apa yang nak dibuat tuk taska acha nie?!

pleaseeeeeeeeeeeee...................



4 000 sayang oshin:

Tina Othman berkata...

yg keychain tu cantik, takpun guna felt buat bendera, letak atas manila kad, senang ceta oshin

oshin-jamel berkata...

@Tina Othman:tue la kak tina...ingt nk wat felt bendera aje..hehe..senang kan...:)

dwaty berkata...

Saya dah tak sekreatif dulu.... Tapi keychain tu lawala...

oshin-jamel berkata...

@dwaty: kan......sy pon x kratif..hehehhe

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket