Jumaat, 7 Oktober 2011

SERAMMM SEHHHH!!!

Di sebuah sekolah berasrama penuh,
terjadi di bilik air asrama. Ada seseorg sedang membasuh kain tgh2 mlm,
Apabila masuk dlm bilik air tu dah ada 1 org ni basuh kain gak. Mamat yg bru masuk ni pn 

amik port dia jauh sikit.

Sedang syok cuci baju berus yang dia pegang terlepas ke hujung corner bilik air tu (ni kes 

sental baju laju2 la ni) masa nk amik berus tu balik time membongkok tu dia terusha mahluk 

yg basuh kain gak tu tp x nampak ape2
(xde org, xde baju, xde ape2 la kiranya mmg xde pe2 wujud).

Bila dia berdiri toleh balik ade plak!!! Xde cite bnyk angkat kain bju nak blah, time nak blah 

mamat ni pn ckp
"Ngantuknye,,esoklah sambung cuci baju" Mahluk tu pulak boleh reply balik "Dah ngantuk ke 

ataupun dah tau hehehe.ee~~.."

p/s : mesti ada antara korang yg tinggal di asrama ada mengalaminya

serammmmmm!!!!!


2 000 sayang oshin:

ziraziz berkata...

xpnh alami tp mmg hot ksh cm ni ms duk hostel dulu ..

oshin-jamel berkata...

ziraziz: oshin pon x pnh kena mse duk hostel dlu...huhuhh!!klu kne..alamak!

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket