Jumaat, 30 September 2011

JOM TELEK -TELEK

jOm follow oshin wat senaman mata skit..bg buntang itu mata

kekekeke...

almaklumla dah tgh hari kan..confirm nantok..tOl x?!

jOm cari mana miao ini menyorok?!!




sapa-sapa yang pandai cari tue..TAHNIAH!!!!

tajam mata anda..

yang x berjaya tue,,sila cari sampai jumpa...

SEMOGA BERJAYA !!!


10 000 sayang oshin:

belogkiter berkata...

serius tak nampak?

oshin-jamel berkata...

belogkiter : ade la...cer tgk btl2..hehehe

Redbloodsnow berkata...

eeee...taknampakkk lerrr. mesti nyau tu kaler oren kan. eee mane eekkkkkkk

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup berkata...

yes!! aku nampak...dekat tepi jalan kan dia..tengah duduk...comel kucing tu....hahah....

upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...ini kali pertama ayob datang sini...waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini .

Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

http://cayob.blogspot.com/

Coolman berkata...

berpinar2 mata nie!!

Gen2Merah berkata...

adaaa... saya nampak kat belakang bangunan tu.. ekekeke...

Salam berkunjung dari blog Lulu Caldina. Salam ukhuwah salam silaturrahim.

Dah follow sini yang ke- 322 ye..
Follow lah kembali kalau sudi.

Ikhlas
~Gen2Merah~

Cik Ice berkata...

Alamak kena tambah power ke baru nak nampak..:P

cik mun berkata...

mun dah nampak..hikhik

PinKy MoMMa berkata...

nampakkkkkk dekat batu batu tu sebelah kanan hehe..nak sama warna ngan rumput pun ada ;p

oshin-jamel berkata...

jumpe x?!hehehhe...cr yer pd spe yg x jumpe tue...hehehehe

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket