Jumaat, 11 Mac 2011

[KAMIKAZE] Aku nak join bloglist Kamikaze !


hehehhehe~~tgk mama likha jOin.mama pOn nk jOin la...n3 last tuk mggu nie...bsk n ahd cuti...



syarat sng aje....

  1. Buat entri khas bertajuk : [KAMIKAZE] Aku nak join bloglist Kamikaze ! --- beres!
  2. Amek header aku dan linkkan ke entri ini.. ---- beres!
  3. Sila follow blog aku dan like pada page >> INI ------ beres!
  4. Tag 2 orang blogger dan make sure diorang tahu.. Kalu tak tahu aku gigit korang.. 
  5. --- beres! 
  6. Tinggalkan url korang kat bahagian komen entri ini... ---- beres!
  7. Tarikh tutup peluang keemasan ini adalah 11.59pm ( 13hb Mac 2011)
mama tag : 


4 000 sayang oshin:

cempakakuning berkata...

As salam Oshin.
Sis nak tag ga ni.harap2 sudi join.
letak cempaka kuning sebagai referral ye.tq

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/03/ga-izdiharshoppe.html

Oshin jamel berkata...

waalaikummusalam....
ok cempaka.....thanks~~

Fazila berkata...

salam kenal oshin... teringat anak akak nama dua kecik2 ramai kwn gelar dia oshin :)

jemput join GA akak yer... TQ

http://sweetfamilysindahouse.blogspot.com/2011/03/my-1st-give-away.html

Oshin jamel berkata...

kak fazila : yer ker kak...sme cam sy la...kecik² org pggl oshin..heheheh!!

ok kak...harus join..hehhehehe!

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket