Khamis, 3 Mac 2011

cOntest------------->Jangan Pandang Camera !!!

salam semua.....lama mama x update blOg kan....bz kje ngn bz hadap GHMB..hehehhe..smpai xde tym nk update blOg(poyos kan)


tgh mama duk lyn GHMB td....akk Olyn tag mama tuk cOntest nie...alamak....
tp mama ttp jOin....tuk suke suki...menang kalah mama x kesah...♫♫janji hepi♫♫





SYARAT²NYE ADALAH :


1. Jadi FOLLOWER blog INI. ------> DONE!

2. Buat entry dengan tajuk contest----> JANGAN pandang camera!!! ------> DONE

3. Pilih 1 GAMBAR sahaja. tak kisah la gambar sorang2 @ ramai2..gambar candid ke atau gmbr dari tepi@belakang ke...boley jer...yang penting JANGAN pandang camera okeyhhh!!! Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terusss ke entry contest ini. ------>DONE
4.Kalau boleh letak lah banner contest ni kat sidebar sekalii...he3 ------>DONE

5. TAG sekurang-kurangnya 3 orang blogger (lebih lagi digalakkan) dan pastikan mereka tahu. ------->DONE

6. Tinggalkan LINK entry penyertaan anda pada bahagian comment entry ini. ----->DONE!

ok...fhm kan syarat² nie.... mama pertaruhkan pic mama ..pic PANAS lg nie..br jerk snap td....muke pOn poyos aje...hehehe
*
*
*
*
*
*
*
*
~cpt² snap...tkt de yg prasan..hahaha!
sbb tue x pndg camera~



ok.....nOw mama nk TAG 4 yg bertuah..hehehehehe..jeng..jeng...jeng....
ok selamat "mencOntestkan" diri..




1 000 sayang oshin:

Ms Ladybird berkata...

akak dh join dah....

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket